Anča a Pepík zasahují. - Lomová, Lucie, 1964- (Pro Emu, 2006)
Komiks o dvou myších dětech, Anče a Pepíkovi, vycházel s velmi příznivým ohlasem deset let ve známém časopise Čtyřlístek (1990-2000). Tato druhá knížka přináší další příběhy, které si u dětí získaly velkou oblibu svým osobitým humorem, svižným dějem a určitě také pravou pohádkovou spravedlností.