Hadi - Mertens, Dietmar, 1962- (Co-jak-proč, 2008)
Další kniha ediční řady Co-jak-proč tentokrát seznamuje s hady. Informuje slovem i obrazem o anatomii, fyziologii, životě i druzích. Je určena pro starší děti.