Angličtina : rychlá pomoc pro žáky a studenty od 12 do 16 let - Birko-Flemming, Nathalie (Albatros In, 2007)
Mluvnice je rozdělena do deseti kapitol a k některým gramatických jevům je připojeno tzv. top téma. Nechybí ani rejstřík pro rychlé vyhledání a přehled nepravidelných sloves. Jde o stručný, malý a srozumitelný přehled, který se vejde do kapsy.