Čarodějky a tajemný přízrak - Kessel, Carola von (Čarodějky z jezdecké školy, 2008)
Další z příběhů party děvčat ze sportovního internátu na Koňském hrádku, které kromě jezdectví umějí i čarovat. Tentokrát pořádají hradní slavnost.