Zima v Madridu - Sanson, C. J. (BB/art, 2008)
Madrid leží v troskách po občanské válce, jeho obyvatelstvo hladoví a Německo pokračuje ve vítězném tažení Evropou. Británie vzdoruje a generál Franco zvažuje, zda si má jeho země zachovat neutralitu nebo vstoupit do války.