Šestý cíl - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2008)
Detektivní příběh ze současného San Francisca patří do autorovy volné série Ženský vyšetřovací klub s hlavní hrdinkou detektivkou Lindsay Boxerovou.