Velká jezdecká soutěž - Kessel, Carola von (Čarodějky z jezdecké školy, 2007)
Blíží se léto a dívky čeká jezdecká soutěž. Jejich soupeřky si potajmu obstaraly seznam soutěžních úkolů a tajně trénují. Čtyři malé čarodějky mají ale jiné starosti. Musí zachránit slepice namačkané v mrňavých klecích na farmě, která dodává vejce na Koňský hrádek. Záchranná akce začně velikým vajíčkovým kouzlem a další kouzla děvčata chystají i během soutěže.