Dóóóst dobrý šoky - McCombie, Karen, 1963- (Alice a--, 2004)
Další ze série dobrodružství třináctileté Alice Loveové a její potrhlé rodinky. Alice tentokrát řeší první lásku nejstarší sestry Linn. Pro starší dívky.