Dóóóst dobrý kámoši - McCombie, Karen, 1963- (Alice a--, 2004)
Další příběhy Alice a její veselé rodiny. Tentokrát řeší problémy se svými kamarádkami, především se Sandie, která se najednou úplně změnila.