Kmotr Mrázek - Kmenta, Jaroslav (JKM, 2007)
Kniha je faktografickým příběhem o bývalém vládci českého podsvětí Františku Mrázkovi, jehož zabil nájemný vrah v lednu 2006. Kniha přináší celou řadu dosud nepublikovaných informací, včetně tajných materiálů policie a odposlechů.