Kmotr Mrázek. - Kmenta, Jaroslav (JKM, 2008)
Volné pokračování strhujícího příběhu o vládci českého podsvětí Františku Mrázkovi, jehož zabil nájemný vrah v roce 2006. Kniha vůbec poprvé do nejmenších detailů odhaluje, jak prorostl organizovaný zločin do vysoké politiky. Autor čerpal z autentických podkladů včetně odposlechů.