Muži, kteří nenávidí ženy - Larsson, Stieg, 1954-2004 (Host, 2008)
Detektivní román, jehož zápletku tvoří již čtyřicet let starý kriminální případ. Vnučka průmyslníka Vangera se před mnoha lety beze stopy ztratila. Možná právě nastal čas na objasnění celého záhadného případu.