Na ostřích čepelí - Žamboch, Miroslav, 1972- (Poutník (Klub Julese Vernea). Malá knižní řada, 2001)
Dobrodružný fantasy příběh nás zavádí do města Fenidongu, kde vládnou politické intriky a byznys a cena lidského života se vytrácí před hromadami zlata.