Angličtina : cvičebnice středoškolské gramatiky - Navrátilová, Helena (Maturita, 2009)
Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však využít i jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či přípravě na mezinárodní jazykové zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy.