Řekni mi pravdu - Gibson, Rachel (Motto, 2008)
Jednoduchý příběh mladé redaktorky bulvárního plátku, která mezi svéráznými obyvateli zapadlého městečka v přírodní rezervaci poznává poprvé v životě díky lásce k místnímu šerifovi půvab přirozených lidských vztahů a prostého nekomplikovaného života.