Pohádky o vílách - Crismer, Liliane (Junior, 2007)
Ve světě pohádek žijí i víly. Nezbedné i poslušné, veselé i smutné, baculaté i hubené, úplně stejné jako děti. Přečtěte si pohádku o Leknínce, květinové víle, o víle, která se dloubala v nose, o malé zimní víle Sněhulce, o víle, která nosila rovnátka, o víle...