České a slovenské hity 20. století. - Dvorník, Petr; Brabec, Jiří, 1940-2003 (G + W, 2001)
Poslední díl zpěvníku nejznámějších populárních písniček z období třicátých až devadesátých let 20. století nabízí 100 písní, které jsou opatřeny úplným textem, melodickou linkou a akordickými kytarovými značkami. Chronologicky řazené písnič- ky jsou doplněny stručným komentářem. Uvnitř knihy je vevázána příloha "Přehled kytarových akordů použitých v pěti dílech Hitů". Součástí tohoto dílu je barevná fotografická příloha.