Hity do 3. tisíciletí. - Macek, Jiří, 1932-; Černý, Miroslav, 1937- (G + W, 2004)
Abecedně řazený výběr českých a slovenských hitů. Druhý díl série zpěvníků navazuje na předchozí úspěšný projekt a nabízí 100 populárních písní, které vznikly ještě v minulých dekádách, i tituly současné.