Karel Gott. - Černý, Miroslav, 1937- (G + W, 2005)
První díl zpěvníku představuje sto písní z repertoáru předního českého zpěváka Karla Gotta, třicetinásobného Slavíka a nositele Platinového slavíka za rok 2004.