Loď duchů - Brezina, Thomas, 1963- (Čtyři kamarádi v akci (Albatros), 2008)
Na Rýně se objeví záhadná loď plná kostlivců a u toho parta detektivů nemůže chybět. A ještě k tomu je soutěž Supermozků, které se Čtyřka samozřejmě účastní, opředena mnoha podivnými událostmi. Podaří se jim i tentokrát přes smrtelné nebezpečí odhalit tato zneklidňující tajemství?