Zatoulané štěně - Daniels, Lucy (Albatros, 2008)
Ve veterinářské ordinaci svých rodičů Mandy zažívá hezké chvíle a potkává nové kamarády. Dívka řeší případ kolem nalezeného štěňátka, které je ve velmi zuboženém stavu. Přes varování se snaží zjistit spolu s kamarádem Jamesem, zda stopa náhodou nevede k místní chovatelce staroanglických ovčáků.