Černý řád : román o Sigma Force - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2007)
Další příběh s agenty Sigma Force, elitního tajného oddělení ministerstva obrany USA, je inspirovaný tajnými německými výzkumy během druhé světové války a jejich možným dopadem na současnost.