Chopinův rukopis : thriller na pokračování - Deaver, Jeffery, 1950-; Scottoline, Lisa, 1955-; Child, Lee, 1954-; Kobělka, Jiří (Domino, 2009)
Román je dílem patnácti spisovatelů, kteří patří k nejlepším světovým autorům thrillerů.