Jidášův kmen : román o Sigma Force - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2008)
Agenti Sigmy Force - Lisa Cummingsová a Monk Kokkalis - se snaží na palubě jachty, přeměněné na nemocnici, najít příčinu epidemie, jsou však přepadeni teroristy, kteří loď změní na plovoucí laboratoř pro vývoj biologických zbraní. Veliteli Sigmy Force Grayson Pierce v té době na druhém konci světa stojí jen krůček od získání léku, který by mohl lidem přinést naději, jeho plány mu ale na poslední chvíli překazí tajemná krásná žena. Spolu potom podnikají nebezpečnou pouť ve stopách Marca Pola, aby se s velkým rizikem pokusili rozluštit záhadu smrtící choroby. Epidemie zatím zuří dál a času k záchraně zbývá velice málo, protože i když dvojice objeví tajemství genetického kódu z pradávné minulosti, ve hře je příliš mnoho protichůdných zájmů a na každém kroku číhá zrada.