Karel Gott : 70 osobností o Zlatém slavíkovi - Vlasák, Vladimír, 1958- (Daranus, 2009)
Neobvyklý portrét zpěváka Karla Gotta, sestavený z osobních vzpomínek a postřehů sedmdesáti osobností z řad muzikantů, herců, textařů, filmařů či novinářů.