Znamení rožmberské růže, aneb, Tři zločiny, které rozřešil královský prokurátor Oldřich z Chlumu - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2007)
Historický detektivní román se odehrává v Čechách za vlády Přemysla Otakara II. je další knihou z volného cyklu Hříšní lidé Království českého.