150 nejlepších her pro děti i dospělé : ke kterým nepotřebujete vůbec nic - Gato, Martin (Rubico, 2009)
Soubor her, které můžete hrát kdekoli a ke kterým nepotřebujete žádnou přípravu. Kniha přináší inspiraci každému, kdo si chce hrát. Jsou zde hry na myšlení, hry pro povzbuzení smyslů i svalů, hry na cesty, hry hazardní i hry pro nejmenší.