Zlý úmysl - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2009)
Bývalý policejní vyšetřovatel Rick Bentz se zotavuje v nemocnici po těžké autonehodě. V okamžicích probuzení vždy spatří svou první ženu Jennifer, dokonce někdy cítí i její parfém. Bentz však ví, že Jennifer zemřela před dvanácti lety. Po svém propuštění ji však vidí zase, vždy se mu krátce ukáže, aby vzápětí okamžitě zmizela. Bentz má dojem, že přichází o rozum, zvláště když zjistí, že přes Jennifeřin úmrtní list kdosi namaloval červený otazník. Nemá tedy jinou možnost než spojit se svými kolegy v losangeleské policii, s nimiž v minulosti spolupracoval, a kousek po kousku skládat mozaiku posledních dní své údajně mrtvé manželky.