Odpusť a zapomeň - Scanlan, Patricia, 1958- (BB/art, 2009)
Před Connie Adamsovou stojí zásadní dilema. Její jediná a milovaná dcera Debbie se vdává a hlavní hrdinka je rozhodnuta zorganizovat jeden z dceřiných nejdůležitých dnů jak nejlépe to jenom půjde. Dcera jí to však ani v nejmenším neulehčí. Odmítá se setkat se svým otcem, s nímž její matka již mnoho let nežije, nechce, aby ji vedl k oltáři, a vzpěčuje se, aby jeho nová rodina (žena s pubertální dcerou) byla přítomna. Na Connie a Barrym tak leží odpovědnost za celou slavnost. Komplikovanou situaci vyřeží především nadhled a empatie Barryho bývalé ženy, ke které její bývalý muž chová stále něžné city. Je jen otázkou času, kdy si bude ochoten přiznat své pochybení.