Přístav naděje - Goodwin, Rosie (Klokan (Alpress), 2009)
Nevlastní otec jedné noci znásilní Sophii, ta pak uteče z domu. Protože neví, kam jít, přijme nabídku šarmantního mladíka Bena žít a pracovat v hotelu jeho matky. V hotelu panuje nezvyklé napětí a brzy se začnou dít podivné věci...