Hlídka smrti : ponorka U-69 - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2009)
Další válečný román z cyklu "Ponorky", napsaný známým anglickým autorem tohoto žánru, zachycuje akci německého námořnictva uskutečněnou v roce 1941.