Kmotr Mrázek. - Kmenta, Jaroslav (JKM, 2009)
Kniha završuje trilogii o zavražděném vládci českého podsvětí. Odhaluje, kdo měl zájem na vraždě obávaného kmotra Františka Mrázka. Přibližuje, jaké sbíral kompromitující materiály na politiky...