Slavíme s dětmi : jména, tradice, oslavy, hry, dárky, pohoštění, blahopřání - Šottnerová, Dagmar, 1957- (Rubico, 2009)
Oslavy našich narozenin a jmenin z pohledu tradic a zvyků, které doprovázejí narození člověka, původ jmen, tipy na dárky, pohoštění a blahopřání.