Vyhnanci : akce "kulak" : zločin proti lidskosti! - Růžička, Miloslav, 1925- (Miloslav Růžička, 2008)
Kniha autenticky zachycuje osudy lidí tvrdě potrestaných komunistickým režimem ve vykonstruovaných politických procesech za účelem kolektivizace zemědělství.