Kouzla osudu - Roberts, Nora, 1950- (Alpress, 2009)
Od krutovládce Lorcana osvobodí svou zem osiřelá královská dcera Aurora, teprve až se jí podaří po dlouhém hledání najít velkou lásku. I Ledová královna dojde svého štěstí, když city raněného bojovníka zlomí dávnou kletbu. A do třetice Kadra, strážkyně slunce, musí svěřit život do rukou svého vyvoleného, aby překonala osudové prokletí a vymýtila zlo.