Vstříc bouři - Ollestad, Norman, 1968- (Plejáda, 2009)
Skutečný příběh Normana Ollestada, nadšeného lyžaře, surfaře a spisovatele, který v únoru 1979, ve věku pouhých jedenácti let, jako jediný přežil leteckou nehodu, při níž všichni tři zbylí pasažéři a pilot zahynuli...