Společník - Grisham, John, 1955- (Knižní klub, 2010)
Kyle McAvoy má ty nejlepší kariérní výhlídky. Má ale také tajemství, které by mohlo ohrozit jeho budoucnost, profesní i soukromou. A vyděrači na sebe nenechají dlouho čekat...