Oslava - Křesťanová, Dominika, 1966- (Revolver Revue, 2009)
V próze Oslava nahlíží autor osud hlavní postavy, umírajícího muže, z trojí perspektivy: jednak prostřednictvím lapidárních deníkových záznamů ústředního hrdiny, dále pásmem účastných glos jeho syna a nakonec symbolicky laděným komentářem vypravěče.