Bez lásky nelze žít - Marsh, Nicola; Weston, Sophie; Bíla, Jiří, 1946-; Houska, Jiří (Romance Duo (Harlequin), 2008)
Carissa Lewisová má nového souseda Brodyho Elliotta, který se se svou malou dcerkou nastěhoval do vedlejšího domu. Její pozornost přitahuje nejen malá Molly, ale i její na první pohled nepřístupný otec. Příběh Romance ve Francii - Jo Almondová se chce schovat před světem na zámku ve Francii. Když se ale domů vrátí sarkastický reportér Patrick Burns, je přesvědčen, že Jo utíká před něčím závažným ze své minulosti a rád by tomu přišel na kloub