Jezero naděje - Garlock, Dorothy, 1942- (Klokan (Alpress), 2010)
Milostný román s detektivní zápletkou vypráví spletitý příběh odvážné Nony, která se po smrti svých rodičů musí postarat o mladší sestru. Nové zaměstnání obě dívky i jejich společnou přítelkyni zavedou do pusté přírody u krásného jezera.