Lovci diamantů - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan, 1999)
Příběh diamantového magnáta, který v poslední vůli zanechává svou společnost třem lidem: prohnanému potomkovi, drogami zničené dceři a nevlastnímu synovi, kterého nenávidí. Všichni tři jsou propojeni tak, aby jeden bez druhého nemohl zbohatnout a navíc je celá společnost vtahuje do neodvratné zkázy