Kopí osudu - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan, 2010)
Po odchodu z armády se Leon Courtney stane v Africe profesionálním lovcem divoké zvěře. Když nevyzpytatelnou divočinou provází německého velkoprůmyslníka, jehož továrny vyrábějí letouny pro armádu německého císaře, odhalí nekalé plány na oslabení britských sil. Leon dělá všechno, aby uhasil jiskru doutnajícího konfliktu, ale neohrozí ho skrytá tajemství nepřítelovy svůdné milenky?