Moje malá Sára : zoufalá matka bojuje o své dítě - Brin, Fabienne (Klokan (Alpress), 2007)
Autentický příběh mladé Francouzky, která celé tři roky marně pátrala po malé dceři, unesené jejím íránským partnerem za hranice Francie, vypovídá o osamělém a tvrdošíjném boji nešťastné ženy za dceřin návrat.