Dívka, která kopla do vosího hnízda : Milénium 3 - Larsson, Stieg, 1954-2004 (Host, 2010)
Závěrečná část rozsáhlé detektivní trilogie "Milénium", jejímiž hrdiny jsou odvážná hackerka Lisbeth Salanderová společně s žurnalistou Mikaelem Blomkvistem.