Mrtvá čarodějka přichází - Harrison, Kim, 1966- (Fantom Print, 2010)
Všichni noční tvorové se stahují do Díry - městské čtvrti v Cincinnati. Ukrývají se tam, slídí, flámují... a hledají potravu. V temném světě, kterému vládnou upíři, se dravci požírají navzájem a strašlivá nebezpečí překonají vše, co si jen dokážete představit – a je na Rachel Morganové, aby v něm udržela pořádek. Je lovkyně hlav a čarodějka, drzá a sexy, a dostane každého: živého, mrtvého... i nemrtvého.