Únik do Říše : z cyklu Ponorky - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2010)
Další román z autorova cyklu "Ponorky" zachycuje válečnou operaci německého vojenského plavidla U-70, které se účastní i poručík Jungblut, jenž je ústřední postavou této Kesslerovy série.