Čarodějnická kniha - Hoňková, Iva, 1977- (Akcent, 2007)
Kniha plná návodů a triků, jak se stát čarodějkou. Jejím úkolem je nenásilnou formou seznámit děti s tajemstvím přírody, bylinkami, kameny, barvami a jejich významem ve světě magie. Hlavními postavami jsou malé čarodějky, které doprovází celou knihou a ukazují jednotlivé kroky při výrobě šatů a různých čarodějných pomůcek, korálků apod.