Ezopovy bajky = Aesop's fables : dvoujazyčné vydání v češtině a angličtině : a bilingual publication in Czech and English - Kellenberger, Martin, 1957- (Ediposs, 2009)
Anglicko-české vydání Ezopových bajek v úpravě pro děti.