Krok ze tmy : strašidelné povídky z let 1925-1932 - Howard, Robert Ervin, 1906-1936 (Plus, 2010)
Soubor hororových a strašidelných povídek amerického autora z třicátých let dvacátého století, duchovního otce barbara Conana. V textech se to hemží tajemnou magií, vlkodlaky, upíry a dalšími postavami, které ve správném hororu nesmějí chybět.