Praha, město věží - Ludvík, Bedřich, 1953- (Edice ČT, 2009)
Literární podoba scénářů ke stejnojmennému televiznímu cyklu, který mapoval Prahu jako město nádherných rozhledů z věží nejrůznějších tvarů a účelů.